Site icon Файна Таун: квартири, планування, ціни, відгуки

«Їмо Файно» – в ЖК «Файна Таун» відкрився оновлений заклад

«Їмо Файно» – в ЖК «Файна Таун» відкрився оновлений заклад

У «Файна Таун» відкривається оновлений заклад харчування «Їмо Файно». Раніше він був відомий під назвою «Супкультура», але тепер змінився формат, асортимент та назва.

«Їмо Файно» – це єдиний у Файні заклад, де готують їжу to go з-під ножа. Оскільки «Файна Таун» створений для прогулянок на відкритому просторі, що може бути краще ніж взяти з собою смачну та ситну їжу? Ті, хто надають перевагу традиційному прийманню їжі за столом, отримають замовлення у красивому посуді у самому закладі.

Слід відзначити, що оновлене меню створено на підставі відгуків та побажань мешканців комплексу. Автори намагались створити меню, яке дасть змогу снідати та обідати за помірною ціною кожен день, як для дорослих, так і для діток.

В «Їмо Файно» пропонуються і м‘ясні, і вегетаріанські страви. Також на вибір доступні сніданки, буріто, бургери, лаваші, хот-доги, пасти. Ще є вибір перших страв, включаючи традиційний борщ (тепер не пюре, а справжнісінький, з м‘ясом та сметаною). Меню закладу включає ще багато смачного, цікавого та корисного. Під час приготування їжі не використовують напівфабрикатів. І навіть майонез та кетчуп в закладі власного виробництва.

До речі, в закладі є бібліотека, де можна взяти почитати книжку і навіть забрати її додому.

«Їмо Файно» розташувався на розі першого будинку (біля шезлонгів та дитячого майданчика).

Час роботи – з 9:00 до 21:00.

Актуальне меню можна переглянути на сайті www.yimofayno.com.ua

Новини «Їмо Файно» доступні в Instagram @yimofayno

Exit mobile version