Site icon Файна Таун: квартири, планування, ціни, відгуки

Як передати інформацію про майно, пошкоджене внаслідок воєнних дій армії росії

Як передати інформацію про майно, пошкоджене внаслідок воєнних дій армії росії

Керуюча компанія нагадує мешканцям, як можна передати інформацію про майно, пошкоджене внаслідок воєнних дій армії росії.

Шановні мешканці та інвестори ЖК «ФАЙНА ТАУН»

В Києві продовжує діяти воєнний стан. Міська влада закликає киян, які виїхали в інші міста, зачекати із поверненням до столиці, оскільки існує необхідність підготувати місто до мирного життя.

Наразі всі знають, що деякі будинки та квартири на території нашого ЖК постраждали 23 березня внаслідок воєнних злочинів, скоєних російською армією в Україні, просимо Вас врахувати наступне.

24 березня у Верховній Раді зареєстровано проєкт Закону № 7198 про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації.
Саме цей проєкт Закону має на меті врегулювання питання забезпечення компенсації громадянам України за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій.

Тому фактично відновлення пошкодженого майна повинно відбуватись в порядку та у строки, встановлені діючим законодавством України. Тому рекомендуємо вам відслідковувати рішення Уряду з відповідного питання (з проєктом Закону № 7198 про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації, ви можете ознайомитись та відслідковувати його проходження за посиланням).

Проте нагадуємо, що вже сьогодні у додатку «Дія» можна подати заявку про пошкоджене майно під час війни або скористатися онлайн ресурсом та надати інформацію про факт пошкодження або знищення майна уповноваженим органам, інформацію про подію та зібрані докази можна надіслати до таких офіційних онлайн ресурсів:

Але попри сьогоденні реалії та щохвилинну небезпеку, силами Управляючої компанії та забудовника на території ЖК «Файна Таун» максимально ліквідовані наслідки події – прибрані розбите скло та уламки, демонтовані уламки скла на висоті задля безпеки мешканців, ліквідовані вирви після вибуху на території.

Наскрізні пошкодження вікон квартир наших мешканців ізольовані плівкою або OSB-плитами. Роботи з відновлення пошкодженого спільного майна в межах наявних сил та матеріалів Управляючої компанії, продовжують тривати. Проведено візуальний огляд та на його основі підготовлений реєстр пошкоджених квартир та нежитлових приміщень. Від Асоціації ОСББ «ЖК ФАЙНА ТАУН» інформація щодо пошкоджених будинків надана до органів місцевого самоврядування.

Додатково зазначимо, за будь-якими консультаціями та за наявності питань (в тому числі щодо складання акту фіксації пошкодження майна та ін.), Ви можете звернутись до офісу Управляючої компанії, роботу якого відновлено у робочі дні з 9-00 до 17-00 год.
Телефони: (068) 296-09-68, (044) 333-82-93
ел.пошта: service_company@faynatown.com.ua
або додоток КАN

Все буде Україна, слава Україні!!!!!
Ваша УК.

Власників майна, пошкодженого внаслідок російського обстрілу, запрошують дати свідчення

Exit mobile version