Site icon Файна Таун: квартири, планування, ціни, відгуки

«Вартові Галактики 3» – Marvel опублікувала трейлер фільму

«Вартові Галактики 3» – Marvel опублікувала трейлер фільму

Marvel Studios підготувала трейлер майбутнього фільму «Вартові Галактики 3». Його показ в кінотеатрах України запланований на 2023 рік.

Фільм «Вартові Галактики 3» стане прямим продовженням двох попередніх частин і вже 32-м фільмом «Кінематографічного всесвіту Marvel». За сюжетом, отримавши Забуття у Колекціонера Вартові Галактики намагаються зробити з нього притулок для тих, хто потрапив під вплив Скачка. Проте герої змінились та виглядають трохи інакше. Після жорстокого нападу на станцію Пітер Квілл, все ще оговтуючись від втрати Ґамори, повинен повести за собою Стражів на захист Всесвіту та одного з членів команди від небезпечного ворога. Якщо ця місія провалиться, це може стати кінцем Вартових.

Режисером та сценаристом фільму «Вартові Галактики 3» виступив Джеймс Ганн, який створив дві перші стрічки серії. Ролі виконують Кріс Пратт, Зої Салдана, Бредлі Купер, Дейв Батіста, Карен Ґіллан, Пом Клементьєв, Вілл Поултер, Шонн Ґанн, Карен Гіллан, Він Дізель, Елізабет Дебікі, Сільвестр Сталлоне та інші.

Фільм «Вартові Галактики 3» вийде в українському прокаті 4 травня 2023 року.

Exit mobile version