Site icon Файна Таун: квартири, планування, ціни, відгуки

Що можна покращити у плануванні від забудовника: демонтаж

Що можна покращити у плануванні від забудовника: демонтаж

В попередньому матеріалі я показав планування квартири, де належить робити ремонт. Планування від забудовника нас майже в усьому влаштовує. Але дещо все ж таки належить поліпшити під час ремонту. Так що першим етапом ремонту у нас буде демонтаж, щоб трохи покращити й без того чудове планування від забудовника.

По-перше, потрібно освітлити одну з кімнат, що межує з лоджією. Вікна тут виходять на схід, і після обіду в кімнаті вже стає темно, особливо якщо за вікном стоїть похмура погода. Лікувати це будемо демонтажем стіни та зведенням скляної конструкції.

По-друге, гостьовий санвузол вийшов невеличким, і в ньому не виходить розмістити все, що хочеться (душова кабіна, умивальник, інсталяція, бойлер, пральна та сушильна машина). Тому необхідно збільшити площу санвузла шляхом перенесення однієї з перегородок, яка відокремлює санвузол від вбиральні. Тим самим вдасться вирівняти й стіну вбиральні. І тут ще залишиться достатньо місця для розміщення полиць. Таким чином, спочатку частину стіни в санвузлі потрібно розібрати, а потім потрібно буде звести її на кілька сантиметрів далі.

Ще потрібно провести невеликий демонтаж в іншому санвузлі. Забудовник сховав каналізаційну трубу за кладкою із блоків. Отже, спочатку трубу потрібно відкрити, потім – шумоізолювати, потім – знову зашити.

У наступному матеріалі більш детально розповім і покажу сам процес демонтажу, а також розповім, скільки він коштував.

Стежити за моїм ремонтом від початку до кінця можна на сайті за тегом «Мій ремонт» або в Telegram-каналі «Файний дім».

Exit mobile version