Site icon Файна Таун: квартири, планування, ціни, відгуки

Про сайт Файна Таун Київ

Про сайт Файна Таун Київ

Сайт є інформаційним ресурсом, присвяченим житловому комплексу «Файна Таун». Ресурс орієнтований на осіб, що зацікавилися даними ЖК та розмірковують над придбанням квартири в ньому, а також на інвесторів та майбутніх мешканців «Файна Таун».

На сторінках сайту зібрані різні матеріали, присвячені житловому комплексу «Файна Таун»: відгуки, огляди, планування квартир, новини, акції, статті та багато іншої інформації, яка, напевно, буде корисною при виборі того чи іншого ЖК як місце для життя.

Сайт faynatown.kyiv.ua є незалежним ресурсом. Він не пов’язаний з компанією KAN, забудовником або відділом продажів. Ресурс є інформаційним, а не рекламним. Тому інформація надається максимально об’єктивно і, наскільки можна, з урахуванням різних точок зору. Разом з тим, сайт не надає консультацій щодо умов придбання квартир, цін, умов кредитування та інших питань, які можна уточнити у відділі продажу або на офіційному сайті ЖК.

Водночас, на момент запуску сайту навіть перша черга житлового комплексу «Файна Таун» не здана в експлуатацію. Тому перші матеріали засновані багато в чому на планах і обіцянках забудовника, які можуть змінитися. В міру введення в експлуатацію будинків комплексу та заселення перших мешканців публікуватимуться і реальні відгуки мешканців та власників квартир.

Також для зручнішого спілкування відвідувачів сайту передбачено форум «Файна Таун». Він містить окремі розділи для потенційних покупців, інвесторів та мешканців. Це викликано тим, що сфери інтересів та питання, що обговорюються серед цих категорій користувачів, як правило, різні.

Також пропонуємо ознайомитись з розділом відгуків FT Rating Board. Це місце, де мешканці комплексу можуть ділитися своїми відгуками про постачальників, дизайнерів, бригади будівельників, комерційні заклади тощо. Відгуки доступні для ознайомлення всім охочим. Так що ще до отримання ключів інвестори комплексу зможуть визначитися з дизайнером і бригадою робітників, а також дізнатися, які комерційні заклади в «Файна Таун» заслуговують на увагу, а які краще обходити стороною.

Також ви можете ознайомитись із нашою Політикою конфіденційності.

Exit mobile version