Site icon Файна Таун: квартири, планування, ціни, відгуки

Інвесторів 7-ї черги «Файна Таун» починають запрошувати на перегляд квартир

Інвесторів 7-ї черги «Файна Таун» починають запрошувати на перегляд квартир

Згідно з наявною інформацією, інвесторів 7-ї черги «Файна Таун» почали запрошувати на перегляди їхніх помешкань. Перші перегляди розпочнуться із секції 3004 вже з 15 серпня. Це може свідчити, що будинки цієї черги вже введені в експлуатацію, хоча офіційного підтвердження цього поки що немає.

Як правило, етап переглядів та усунення виявлених недоліків займає 2-4 місяці. За цей час забудовник також провадить інші підготовчі дії, необхідні для оформлення права власності на квартири. Так, ще потрібно отримати поштову адресу (близько 1-3 місяців). Після цього забудовник оформляє квартири на Фонд та проводить їх оцінку. Цей етап потребує ще близько місяця. Лише після цього розпочнеться процес оформлення права власності та видачі ключів. Отже, до отримання ключів інвесторами 7-ї черги залишилось ще приблизно 4-7 місяців.

Клієнт Сервіс зв’язуватиметься з інвесторами та запрошуватиме на перегляди. Також можна й самостійно записатися на перегляд або уточнити необхідну інформацію у Клієнт Сервісі «Файна Таун». Звертаю увагу, що Відділ продажів не займається організацією переглядів.

Також слід нагадати, як потрібно проводити огляд квартири, на що звертати увагу, що і як перевіряти в процесі та детальні чек-листи ви знайдете в одному з попередніх матеріалів.

Або ж можна звернутися за допомогою до професійних прийомщиків. Наприклад, такі послуги пропонує компанія ALS Engineering (особистий досвід приймання з ALS). Раніше вона також пропонувала знижки за колективного звернення з сусідами на одну дату. Тепер, схоже, ця пропозиція втратила свою актуальність. До того ж вартість послуг зросла.

Вітаємо інвесторів 7-ї черги «Файна Таун» із початком етапу переглядів квартир!

Exit mobile version