Site icon Файна Таун: квартири, планування, ціни, відгуки

Фільм «Тор: Любов і Грім» вийде в український прокат 21 липня

Фільм «Тор: Любов і Грім» вийде в український прокат 21 липня

Вже за місяць в український прокат вийде новий фільм із кіновсесвіту Marvel під назвою «Тор: Любов і Грім». Це буде вже четверта частина про пригоди Бога грому Тора та 29-а за рахунком кінокартина в медіафраншизі «Кінематографічний всесвіт Marvel».

Супергеройський екшен «Тор: Любов і Грім» розповість про возз’єднання Тора (Кріс Гемсворт) та Джейн Фостер (Наталі Портман) на тлі загрози знищення руками Убивці богів (Крістіан Бейл). Спочатку Бог грому Тор вирушає на пошуки внутрішнього спокою. Проте галактичний убивця Ґорр, знаний як Убивця богів, прагне знищити усіх небожителів та перериває вихід Тора на пенсію.

Щоб подолати загрозу, Бог грому здійснить подорож зі Стражами Галактики, звертається по допомогу до королеви Валькірії (Тесса Томпсон), Корґа (Тайка Вайтіті) та своєї колишньої дівчини Джейн Фостер. Остання, на подив Тора, тепер володіє його магічним молотом Мйолніром так само як і Могутній Тор. Разом вони вирушають у непередбачувану космічну пригоду, щоб розкрити таємницю помсти Убивці богів і зупинити його, поки не стало надто пізно. А ще під час перегляду фільму «Тор: Любов і Грім» глядачі зустрінуться з богом неба, грому та блискавки Зевсом у виконанні Рассела Кроу.

Режисером фільму «Тор: Любов і Грім» став Тайка Вайтіті, який відповідав і за попередню частину в цій серії «Тор: Рагнарок». Він також написав сценарій до четвертої частини. Музику до кінокартини написав Майкл Джаккіно («Бетмен», трилогія «Людина-павук»).

Фільм «Тор: Любов і Грім» вийде в прокат в Україні 21 липня 2022 року. Тривалість картини – 120 хвилин.

Фільм «Тор: Любов і Грім» в кінотеатрах Києва:

 

Exit mobile version